d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Leading in labels

Voorloper op innovatie, maatwerk, duurzaamheid en recycling. Wij streven ernaar het optimale identificatiemiddel te leveren met een naadloze aansluiting op uw bedrijfsproces. Welkom bij VanDerEng B.V.

Voorloper op innovatie, maatwerk, duurzaamheid en recycling. Wij streven ernaar het optimale identificatiemiddel te leveren met een naadloze aansluiting op uw bedrijfsproces. Welkom bij VanDerEng B.V.

Gegarandeerd 120 jaar aan ervaring

Welkom bij VanDerEng BV! Hier garandeert 120 jaar aan ervaring en specialisatie alles rondom labels en etiketten, die uw identiteit het best vertegenwoordigen. Bij ons als producent op het gebied van weer- en scheurbestendige hoogwaardige labels, bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Neem contact op om onze klantgerichte en flexibele instelling te ervaren. VanDerEng is een ambachtelijke, maar uiterst innovatieve en moderne organisatie. Inmiddels heeft ons bedrijf ruim een eeuw ervaring in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige labels en etiketten. Onze producten worden wereldwijd ingezet voor de identificatie van producten, processen en personen in een breed aantal branches.

vandereng thumbnail
Video afspelen

Favorieten

Speciaal geselecteerd door onze klanten

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte of doe inspiratie
op via onze kanalen

Blijf op de hoogte of doe inspiratie op via onze kanalen

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

een greep uit onze klanten

VanDerEng beleverd een groot aantal klanten binnen de Tuinbouw, Industrie en evenementen sector. Geen klant is ons te groot of te klein.

Ontdek alles bij VanDerEng B.V.

Tabblad Iteminhoud

VanDerEng B.V. - Innovative Identification Solutions, Since 1894

Welkom bij VanDerEng B.V.! Hier garandeert 125 jaar aan ervaring en specialisatie rondom labels en etiketten, die uw identiteit het best vertegenwoordigen.
Het assortiment bestaat uit Labels, Steeketiketten, Sleufetiketten, Laservellen, Zelfklevende etiketten, Labelprinters & toebehoren en Etikethouders. VanDerEng heeft voor elke vorm van proces, product of persoon een identificatielabel.

 

Bij VanDerEng streven we naar perfectie in elk label. Kwaliteit is onze troef. We zijn uiterst flexibel en bieden maatwerk op verschillende vlakken, van materiaaldikte tot bedrukking en vorm. Ons team heeft diepgaande kennis in diverse marktsegmenten zoals tuinbouw, industrie en evenementen. We begrijpen de behoeften van elke organisatie op het gebied van productidentificatie. Duurzaamheid is een kernwaarde in onze productie, van zero waste praktijken tot het gebruik van duurzame energiebronnen in onze fabriek in Heemskerk.

Onze focus op uw proces maakt het verschil. We gaan verder dan alleen het product en streven naar optimalisatie van uw processen. We herstructureren indien nodig en adviseren over de beste identificatieoplossingen. Onze logistiek zorgt voor strakke levertijden, met een garantie van 10-15 werkdagen voor blanco en bedrukte labels. Onze toegewijde medewerkers, betrokken bij elke stap van het productieproces, streven naar innovatie en kwaliteit, van technische ontwikkeling tot kwaliteitscontrole.

Toepassingen

Printer & Toebehoren

Incl. btw Excl. btw