Tuinbouw

Tuinbouw

De tuinbouw is traditioneel de grootste afzetmarkt van VanDerEng. Wij mogen ons dan ook al jaren wereldwijd een toonaangevend producent noemen. De labels van VanDerEng zijn internationaal te vinden bij zaadveredelaars, kwekerijen, tuincentra en vermeerderaars.

 

Klik hier voor onze catalogus!

Zaadselectie en Veredelaars

Nergens is de variatie van labels zo groot als bij onze relaties in de zaadselectiebranche. Of dit nu de ontwikkeling van planten, groenten of bloemen is. Zowel in de zaadselectie als bij veredelaars is het van belang te weten welke plant zich waar bevindt,wat voor oorsprong een plant heeft, welke voedingsmiddelen zijn toegevoegd enzovoorts. Binnen het hele ontwikkelingsproces binnen of buiten, moet informatie duidelijk terug te vinden zijn. Bovendien is het belangrijk dat de juiste informatie zich bij de betreffende plant bevindt. Omdat handelingen en omstandigheden binnen het totale proces verschillen, vereisen deze handelingen vaak een eigen label of toepassing. In combinatie met veredelaars en zaadselectie bedrijven heeft VanDerEng in de loop van de jaren een scala aan speciale modellen ontwikkeld. De grootste en meest vooraanstaande veredelaars en zaadselectie bedrijven van Nederland, hebben om deze reden voor de know how van VanDerEng gekozen.

 

Tuinbouw

Plantinformatie, verzorgingstips, productafbeeldingen, de prijs. Allemaal informatie die van belang is voor een afnemer. Deze informatie kan worden aangebracht op een label of steker die bij het product wordt gevoegd. Een beeldetiket geeft uw product meer uitstraling en verhoogt bewezen de verkoop.
Met name de sterke en duurzame steeketiketten ven sleufetiketten van VanDerEng zijn de standaard binnen dit segment. Daarnaast ontwikkelden wij een concept voor kwekers met een breed assortiment waarbij zij zelf beeldetiketten (last minute) printen door middel van een Laserprinter.
Deze technologie vaak gebruikt voor het printen van schapkaarten.

tuibouwv3-2

Vermeerderaars en Jonge Plantenkwekers

Voor veel vermeerderaars en jonge plantenkwekers is het van belang te weten waar welke plant of partij planten zich binnen de kwekerij bevindt. Behalve de positie in de kwekerij is natuurlijk ook het soort, de kleur van de bloem en de oorsprong van de plant belangrijk. Een juist label is dan onmisbaar.
Deze tak van de tuinbouw heeft zich de laatste jaren sterk geprofessionaliseerd. Niet alleen systemen maar ook vele handelingen zijn of worden meer en meer geautomatiseerd en gemechaniseerd. Juist dan is een constante kwaliteit van labels erg belangrijk om te voorkomen dat er uitval en/of verstoring van het productieproces plaats vindt. Gerenommeerde vermeerderaars en jonge plantenkwekers uit heel Europa kiezen daarom voor de
stabiele kwaliteit en jarenlange ervaring van VanDerEng Labels.In nauwe samenwerking met vermeerderaars en jonge plantenkwekers heeft VanDerEng in de loop der jaren een zeer uitgebreid standaard assortiment ontwikkelt. Uiteraard wordt daarnaast nog dagelijks maatwerk ontwikkeld!

Tuinbouw producten

Steeketiketten

Gebruiksvriendelijke etiketten met de juiste stijfheid en UV-bestendigheid om tijdens uw proces toe te passen. Deze kunnen onbedrukt of voorbedrukt in 1 kleur, meerdere kleuren of full colour door ons worden geleverd.

Sleufetiketten

Niet weg te denken uit de wereld van de boomkwekers, maar ook te gebruiken voor logistieke en industriële toepassingen. VanDerEng levert qua materiaal, afmetingen en bedrukking altijd uw sleufetiket op maat.

Labels

Als specialist in het stansen van kunststof materialen gaan wij geen uitdaging uit de weg voor de productie van labels. Op zoek naar een speciaal label voor de toepassing die u wenst? Bij VanDerEng is het mogelijk.

Polsbanden

Polsbanden voor festivals, evenementen, toegangscontrole, leeftijdscontrole en vele andere toepassingen. Zowel in tyvek als vinyl, bedrukt in 1 kleur of in full colour voor de juiste uitstraling van uw evenement.