Herfstactie – Tot 50% korting op diverse soorten steeketiketten

Herfstactie – Tot 50% korting op diverse soorten steeketiketten

Herfstactie!

VanDerEng staat bekend als een gespecialiseerde maatwerkleverancier op het vlak van steeketiketten, sleufetiketten en labels. Het steeketiket is het stevigste etiket uit ons assortiment en is bij uitstek geschikt voor toepassingen in de tuinbouw. Wij bieden een aantal standaard maten en kleuren, maar productie van uw eigen specifieke maatvoering vormt ook geen enkel probleem.

Omdat de herfst is begonnen start we vandaag onze steeketiketten-herfstactie die loopt tot en met 4 oktober. Tijdens deze actieperiode kun je profiteren van zeer interessante kortingen op diverse steeketiketten.

TT STEEKETIKETTEN 109 X 30 DURAFLEX 400 mu

Zoals bijvoorbeeld 20% korting op onze Duraflex 400 TT Steeketiketten 109×30.

Dit steeketiket is bij uitstek geschikt en speciaal ontwikkeld voor het nieuwe plantenpaspoort. Het voldoet voor 100% aan de vormvoorschriften zoals die zijn opgenomen in de nieuwe verordening 2017/2313/EU. Bij VanDerEng kun je terecht voor advies, ontwerp en productie van je nieuwe plantenpaspoort. Als gerenommeerde plantenpaspoortexpert helpen we je graag op weg naar een plantenpaspoort ‘proof’ bedrijfsproces per 14 december 2019. Goede timing dus, nu met een extra aantrekkelijk kortingsvoordeel!

LASERPRINT STEEKETIKETTEN 135 X 35 LASER 350

Tevens 50% korting op onze Laserprint Steeketiketten 135×35 laser 350 (10 plano steeketiketten op één a4 vel). Dit steeketiket is bij uitstek geschikt voor zij die naast de juiste tekstuele informatie het etiket kracht bij willen zetten door middel van het toevoegen van een afbeelding in Full Colour. Zo kan er een geheel eigen etiket ontworpen en geprint worden. De laservellen zijn geschikt voor alle typen laserprinters die een dikte van 350 micron doorlaten.

Bekijk ook:

NIEUW: VDE STEEL® LABELS

De Europese staal- en betonbouw is één van VanDerEng’s belangrijkste markten binnen het industriële segment. Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid...

nieuws
/
21 juni 2019