Beursnieuws: VanDerEng @ Fruit logistica 2020 in Berlijn!

Beursnieuws: VanDerEng @ Fruit logistica 2020 in Berlijn!

WAT IS FRUIT LOGISTICA 2020?

FRUIT LOGISTICA 2020 bestrijkt elke sector van de AGF-sector en biedt een compleet beeld van de nieuwste innovaties, producten en diensten bij elke schakel in de internationale supply chain. Het biedt dus uitstekende netwerk- en contactmogelijkheden voor de belangrijkste besluitvormers in elke sector van de industrie. FRUIT LOGISTICA 2020 wordt georganiseerd van 5 tot en met 7 februari in Berlijn, Duitsland.

BEZOEK ONS OP STAND D23 HALL 3.2!

Welkom! VanDerEng is al meer dan 125 jaar vooraanstaand producent van en expert in labels. De tuinbouw is traditioneel de grootste afzetmarkt van VanDerEng. Wij mogen ons dan ook al jaren wereldwijd een toonaangevend producent noemen. VanDerEng voorziet zaadveredelaars, kwekerijen, tuincentra en vermeerderaars internationaal van zelfklevende en niet-zelfklevende labels en etiketten inclusief steeketiketten en sleufetiketten.

PLANTENPASPOORT EXPERT

Daarnaast wordt VanDerEng gezien als expert op het gebied van de ontwikkeling en productie van het zeer actuele nieuwe Europese plantenpaspoort. Wij kunnen u hiervoor een label, printer en software aanbieden. Wij adviseren en ondersteunen u bij het samen ontwerpen van uw eigen paspoort. We vertellen u graag alles over op onze stand!

AFSPRAAK MAKEN?

We nodigen u graag uit om vooraf een afspraak te maken met een van onze accountmanagers.  U kunt hiervoor contact op te nemen met de Commerciële Binnendienst van VanDerEng: 088 881 0800  info@vandereng.nl. Tot ziens in Berlijn!

Bekijk ook:

NIEUW: VDE STEEL® LABELS

De Europese staal- en betonbouw is één van VanDerEng’s belangrijkste markten binnen het industriële segment. Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid...

nieuws
/
21 juni 2019