d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

TT Labels

Kunststof T.T. labels zijn uitermate geschikt om op een eenvoudige manier producten en processen te identificeren. Deze plastic etiketten worden gemaakt van Duraflex in verschillende diktes voor verschillende toepassingen. T.T. Labels zijn eenvoudig zelf te bedrukken met een thermo transfer printer en printlinten, daarnaast is er ook de mogelijkheid deze labels met uw eigen logo of opdruk in full colour geleverd te krijgen.

TT Labels van VanDerEng – Duurzame en Veelzijdige Etiketten voor Diverse Industrieën

Bij VanDerEng bieden we hoogwaardige kunststof T.T. Labels aan, die ideaal zijn voor het eenvoudig identificeren van producten en processen. Deze veelzijdige etiketten zijn essentieel voor diverse sectoren zoals de tuinbouw, logistiek, staal- en betonindustrie, en de voedingsindustrie. Onze T.T. Labels kunnen onder andere worden gebruikt als planten labels voor bomen en planten, voor het identificeren van karren in de logistiek, het aanduiden van klantorders in de staal- en betonindustrie, en voor het identificeren van vlees, zuivel en groenten/fruit in de voedingsindustrie.

 

Hoogwaardige Materialen voor Voedselveiligheid

Onze etiketten zijn gemaakt van Duraflex, een PE-materiaal dat voorzien is van een voedselveilige verklaring. Dit maakt onze T.T. Labels niet alleen duurzaam maar ook veilig voor gebruik in de voedingsindustrie. Ze zijn bestand tegen diverse omgevingsomstandigheden en behouden hun kwaliteit en leesbaarheid onder verschillende omstandigheden.

 

Eenvoudig Zelf te Bedrukken

Onze T.T. Labels zijn eenvoudig zelf te bedrukken met een thermo transfer printer en printlinten. Dit biedt u de flexibiliteit om de labels naar wens aan te passen met de benodigde informatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om deze labels in full colour te laten bedrukken met uw eigen logo of opdruk, voor een professionele en persoonlijke touch.

 

Maatwerkoplossingen voor Elke Behoefte

Kunt u niet de juiste maatvoering vinden? Geen zorgen! VanDerEng heeft een uitgebreide variatie aan labels en etiketten en is in staat om bijna elk type label te produceren dat u nodig heeft voor uw productieproces. Of het nu gaat om specifieke afmetingen, kleuren of bedrukkingseisen, wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een etiket dat aan al uw wensen voldoet.

 

Contacteer Ons voor Uw Specifieke Vereisten

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, en wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een etiket dat aan al uw wensen voldoet. Met onze expertise en maatwerkoplossingen, zijn de T.T. Labels van VanDerEng de perfecte keuze voor al uw identificatiebehoeften.

 

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur