NIEUW: VDE STEEL® LABELS

NIEUW: VDE STEEL® LABELS

Staal- en betonbouw

De Europese staal- en betonbouw is één van VanDerEng’s belangrijkste markten binnen het industriële segment. Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid van de labels van groot belang. De producten worden op maat geproduceerd en staan vervolgens één of enkele maanden op een buitenterrein te wachten. Gerenommeerde vlechtbedrijven en prefab betoncentrales uit heel Europa kiezen daarom voor de stabiele kwaliteit en jarenlange ervaring van VanDerEng.

Nieuw: VDE STEEL® DURA LC

VanDerEng heeft samen met een van de grootste producenten van speciale coatings een nieuw materiaal op de markt gebracht: VDE STEEL® DURA LC. Deze labels bieden de klant de mogelijkheid om zelf labels in kleur te bedrukken door middel van laserprinttechnologie. Hiermee speelt VanDerEng in op een groeiende klantvraag uit de markt. Met VDE STEEL® labels kiest u voor:

  • Een duurzaam, scheurbestendig, UV-bestendig product
  • Nederlands fabricaat met korte servicelijnen
  • Levering uit voorraad binnen 10 – 15 werkdagen
  • Een zeer aantrekkelijke prijsstelling

Naast de standaard modellen kunnen we natuurlijk ook nog steeds op maat produceren als daar uw  voorkeur naar uitgaat. Ook voor grote aantallen geldt onze snelle levertijd. Daarnaast is het mogelijk dat wanneer u op jaarbasis grote aantallen afneemt, deze in deelleveringen op afgesproken momenten uitgeleverd kunnen worden. Al deze labels kunnen wij ook personaliseren, met uw Komo-keurmerk en uw bedrijfsnaam. Uiteraard blijven wij ook de materialen Tyvek en Duraflex leveren voor de matrix- en TT printers.

Meer weten?

Wilt u meer weten over VDE STEEL® DURA LC of wilt u monstermateriaal aanvragen?
Dan verzoeken we u contact op te nemen met Peter du Crocq, Accountmanager bij VanDerEng: 0622 457788 / peter.ducrocq@vandereng.nl  of met de Verkoop Binnendienst van VanDerEng: 088 881 0800 / info@vandereng.nl.

Bekijk ook:

NIEUW: VDE STEEL® LABELS

De Europese staal- en betonbouw is één van VanDerEng’s belangrijkste markten binnen het industriële segment. Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid...

nieuws
/
21 juni 2019


MEER 
INFORMATIE?