d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Folie Breekmunten

Folie breekmunten zijn een innovatieve en opvallende keuze voor evenementen, festivals en horecagelegenheden. Deze speciale munten zijn voorzien van een glanzende folielaag, waardoor ze niet alleen opvallen, maar ook een luxe uitstraling geven aan uw evenement.
Folie Breekmunten
Vanaf  
0,1065 Incl. btw
0,0880 Excl. btw
Folie Breekmunten
Vanaf  
0,1150 Incl. btw
0,0950 Excl. btw

Folie Breekmunten van VanDerEng

Vind hier de innovatieve en opvallende keuze voor evenementen, festivals en horecagelegenheden: Folie breekmunten. Deze bijzondere munten zijn voorzien van een glanzende folielaag in 6 standaard kleuren, waardoor ze niet alleen opvallen, maar ook een luxe uitstraling geven aan uw evenement.

 

Voordelen van Folie Breekmunten:

  1. Visuele Impact: De glanzende folielaag zorgt voor een opvallende uitstraling, waardoor uw evenement direct de aandacht trekt en een visuele impact maakt.
  2. Luxe Uitstraling: Folie breekmunten geven een gevoel van luxe en exclusiviteit aan uw evenement, waardoor bezoekers een bijzondere ervaring beleven.
  3. Aanpasbaarheid: Kies uit 7 standaard kleuren om de folie breekmunten perfect af te stemmen op het thema of de branding van uw evenement, wat bijdraagt aan een samenhangende en professionele uitstraling.

 

Maak uw evenement onvergetelijk met de schitterende uitstraling van Folie breekmunten. Bestel vandaag nog en ervaar de glans en allure op uw volgende gelegenheid!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur