VANDERENG: LABELS EN ETIKETEN VOOR INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

VANDERENG: LABELS EN ETIKETEN VOOR INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

VanDerEng’s hoogwaardige labels en etiketten voor industriële toepassingen vinden hun weg in tal van sectoren waar zeer hoge en zeer specifieke eisen worden gesteld aan de producten. De belangrijkste afzetmarkten voor deze industriële kwaliteitsproducten zijn – onder andere – de staal- en betonbouw, de logistiek en distributie, de slachterij- en voedselverwerkingsindustrie, en de verpakkingsindustrie.

STAAL- EN BETONBOUW
Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid van de labels van groot belang. De producten worden op maat geproduceerd en staan vervolgens een of enkele maanden op een buitenterrein te wachten. Gerenommeerde vlechtbedrijven en prefab-betoncentrales uit heel Europa kiezen daarom voor de stabiele kwaliteit en jarenlange ervaring van VanDerEng.

LOGISTIEK EN DISTRIBUTIE
In de logistieke sector is het voortdurend juist kunnen traceren van het grootste belang. Duurzame bedrukking op de labels die te allen tijde leesbaar blijft, is dan ook een eerste vereiste. VanDerEng levert deze labels en adviseert en ondersteunt daarnaast in de bedrukking met de noodzakelijke codering.

SLACHTERIJEN EN VOEDINGSINDUSTRIE
VanDerEng heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van voedselveilige labels en etiketten voor de voedingsindustrie, waarop de benodigde gegevens gemakkelijk zijn aan te brengen. Uiteraard kunnen de labels worden gemaakt uit materiaal dat bestand is tegen de lage temperaturen die het vlees in de keten ondergaat.

VERPAKKINGSINDUSTRIE
De verpakkingsindustrie gebruikt voornamelijk onze hoogwaardig bedrukte labels en etiketten. Deze labels worden door ons voorzien van een bedrukking, die bijdraagt aan extra uitstraling van de verpakking.

Staat uw industrie niet in de opsomming, maar heeft u wel labels of etiketten nodig, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Met vriendelijke groeten,

Team VanDerEng
T. 088 8810800
E: info@vandereng.nl