d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Oranjezomer Consumptiemunten

ORANJEZOMER DEALS ! De zomer staat voor de deur, en dat betekent niet alleen zonnige dagen en lange avonden, maar ook spannende voetbalwedstrijden tijdens het Europees Kampioenschap in Duitsland. Laten we er vanuit gaan dat Ons Oranje ver gaat komen dit jaar. Bij deze bijzondere gelegenheid hoort een unieke ervaring, en daarom introduceren we onze “Oranjezomer” actie: unieke consumptiemunten voor een de laagste prijs in de markt.

Oranjezomer met Limited Edition consumptiemunten tijdens het EK!

De zomer staat voor de deur, en dat betekent niet alleen zonnige dagen en lange avonden, maar ook spannende voetbalwedstrijden tijdens het Europees Kampioenschap. Bij deze bijzondere gelegenheid hoort een unieke ervaring, en daarom introduceren we onze “Oranjezomer” actie: unieke consumptiemunten voor een extreem lage prijs.

Gepersonaliseerde consumptiemunten
Personaliseer jouw EK consumptiemunten met jouw favoriete kleur uit ons assortiment. We bieden diverse opties die perfect passen bij de energieke sfeer van het EK. Let op: de muntjes hebben een afmeting van 2,8 mm.

Voordelen van Oranjezomer Consumptiemunten:

  • Mooi ontwerp: Onze munten zijn ontworpen met een dynamisch en een mooi ontwerp dat de feestelijke sfeer van het EK perfect weergeeft, waardoor ze ideaal zijn voor jouw evenement.
  • Duurzaam materiaal: Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn onze EK consumptiemunten stevig en langdurig te gebruiken, zelfs tijdens de meest uitbundige festiviteiten.
  • Veelzijdige toepassingen: Of het nu gaat om het bestellen van een drankje in de fanzone of het genieten van heerlijke hapjes tijdens de wedstrijd, onze munten zijn geschikt voor diverse activiteiten tijdens het EK.
  • Efficiënt gebruik: Dankzij hun ontwerp zijn onze munten gemakkelijk te herkennen en te gebruiken, wat zorgt voor een soepele doorstroming en een efficiënte bediening tijdens jouw evenement.
  • Verbeterde veiligheid: Met unieke ontwerpkenmerken zijn onze munten moeilijk na te maken, wat zorgt voor een veilig en betrouwbaar betaalsysteem voor jouw EK-evenement.

Zorg dat je klaar bent voor de Oranjezomer met deze exclusieve, gepersonaliseerde consumptiemunten. Profiteer van de vele voordelen en geniet optimaal van elk EK-moment. Bestel nu en maak je EK-evenement onvergetelijk!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur