Industrie

Industrie

De hoogwaardige labels van VanDerEng vinden hun weg in tal van bedrijfstakken. De grootste; tuinbouw, industrie, voedingsindustrie en evenementen staan apart vernoemd. Andere sectoren waar onze labels terug te vinden zijn, zijn onder andere:

 

 • Staal- en betonbouw
  Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid van de labels van groot belang. De producten worden op maat geproduceerd en staan vervolgens een of enkele maanden op een buitenterrein te wachten. Gerenommeerde vlechtbedrijven en prefab beton centrales uit heel Europa kiezen daarom voor de stabiele kwaliteit en jarenlange ervaring van VanDerEng.

 

 • Logistiek
  In de logistieke sector is het voortdurend juist kunnen traceren van het grootste belang. Duurzame bedrukking die te allen tijde leesbaar blijft is dan ook een eerste vereiste op de labels. VanDerEng levert deze labels en adviseert en ondersteunt daarnaast in de bedrukking met de noodzakelijke codering.

 

 • Grafische industrie
  Voor de Grafische industrie levert VanDerEng labels en etiketten die veelal door de Grafische industrie worden voorzien van een high-end bedrukking. De labels en etiketten zijn van een hoogwaardige kwaliteit wat deze bedrukking op onze etiketten mogelijk maakt.

 

 • Verpakkingsindustrie
  De verpakkingsindustrie gebruikt voornamelijk onze hoogwaardig bedrukte labels en etiketten. Deze labels worden door ons voorzien van een bedrukking, die bijdraagt aan extra uitstraling de verpakking.

 

Staat uw industrie niet in de opsomming, maar heeft u wel labels of etiketten nodig, neem dan gerust contact met ons op.

industrie