d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Breekmunten

De breekmunten zijn de munten die men voor zich zien als ze aan festivals, feesten en andere grote events denken. Hun populariteit is danken aan het feit dat het ideale munten zijn van eigen ontwerpen, het afrekenproces versnelt en het omzet verhoogd. Hiernaast geven breekmunten organisatoren ook meer vrijheid in het vastleggen van hun prijzen. Door hun breuklijn zijn de munten namelijk makkelijk in twee te breken. Waardoor je naast hele munten ook prijzen als anderhalf of tweeënhalf munt voor consumptie kan zetten.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Ultieme Festivalmunt

Breekmunten zijn inmiddels niet meer weg te denken bij festivals, feesten of evenementen. Dit komt omdat breekmuntjes organisatoren meer vrijheid geven in het vaststellen van hun prijzen. Wat het rendement met 4 a 7% kan doen laten stijgen. Hiernaast versneld het ook de service aan de bar. Waardoor het personeel sneller meer klanten kan helpen. Tot slot zijn breekmunten een ideale merkdrager. Omdat veel bezoeker munten overhouden en mee naar huis nemen.

Bestellen

Breekmunten bestellen kan bij ons zowel in kleine als grote oplagen. De munten zijn zowel enkel-  of dubbelzijdig te bedrukken met uw eigen ontwerp, artwork of sponsor. Hierbij kunt ervoor kiezen om uw munten nog aansprekender te maken, door ze te laten voorzien van een folie. Waardoor de munten een mooie reflectie krijgen in het zonlicht. Tot slot kunt u natuurlijk ook voor een van onze thema breekmunten kiezen. Deze zijn leverbaar uit voorraad en zijn goed alternatief als u snel munten nodig hebt.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur