70MM DUKATEN: ’N RONDJE VOOR HET HELE TEAM MET ÉÉN MUNT

70MM DUKATEN: ’N RONDJE VOOR HET HELE TEAM MET ÉÉN MUNT

VanDerEng: uniek productieproces

In het afgelopen decennium is VanDerEng uitgegroeid tot een van de grootste producenten van consumptiemunten van de Benelux. Het bijzondere is dat wij als enige het hele productieproces in eigen fabriek houden. Doordat wij vasthouden aan dit principe, kunnen wij onze klanten flexibiliteit, scherpe prijzen en service van het hoogste niveau bieden. [bron: website

Ontwikkelen van matrijzen

Steeds vaker wordt VanDerEng benaderd voor de ontwikkeling van matrijzen waarmee gepersonaliseerd producten voor de evenementensector en horeca geproduceerd kunnen worden. Zo hebben wij al enkele jaren een 29mm matrijs (de meest gebruikte betaalmunt voor de horeca) en winkelwagenmunten in 1 Euro (23mm) en 50 Eurocent (24mm) in onze eigen fabriek.

Nieuw: 70mm dukaten voor teambetaling

Voor het komende seizoen kunnen we nu ook een 70mm (ZEVENTIG!!) dukaat aanbieden. De achtergrond voor deze ontwikkeling vormde de regelmatige vraag vanuit de markt (zoals sportverenigingen, studentenclubs, indoorspeeltuinen, escaperooms, paintballcentra) om ook voor een teambestelling een betaalmunt te hebben. Het grote voordeel van deze ‘teambetaling’ is dat deze Dukaat, verschillend per organisatie of teamgrootte, een tegoed kent van 5, 8 of 11 consumpties. Hierdoor is de uitgifte niet alleen een stuk sneller maar deze dukaat spreekt ook door de omvang sterk tot de verbeelding!

Verkrijgbaar in 11 kleuren en in ECO-uitvoering

Deze Dukaat, is in dezelfde 20 kleuren verkrijgbaar als onze andere ronde betaalmunten en in de kern te voorzien van ofwel een reliëf ofwel een full colour opdruk. Tevens is deze Dukaat verkrijgbaar in een ECO-uitvoering: geproduceerd uit gerecycled materiaal. De kleur is nooit van tevoren exact te omschrijven omdat deze producten worden samengesteld uit gerecycled materiaal van diverse kleuren.

Meer weten?

Mocht u meer willen weten over VanDerEng’s 100% gerecyclede steeketiketten voor tuibouwtoepassingen? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met Jeffrey Daalhuizen, Manager verkoopbinnendienst van VanDerEng. U kunt Jeffrey bereiken op 088 881 08 00 of via Jeffrey.Daalhuizen@vandereng.nl

Bestel de dukaten direct vanuit onze webshop

Dukaten 70mm  verschillende zijden

Dukaten 70mm  gelijke
zijden

MEER 
INFORMATIE?