Vandereng’s 100% Gerecycled steeketiket

Vandereng’s 100% Gerecycled steeketiket

VanDerEng: gespecialiseerd in labels voor de tuinbouw

De tuinbouw is traditioneel de grootste afzetmarkt van VanDerEng. Wij mogen ons dan ook al jaren een wereldwijd toonaangevende producent noemen. De labels van VanDerEng zijn internationaal te vinden bij zaadveredelaars, kwekerijen, tuincentra en vermeerderaars.

Ecologische footprint minimaliseren

VanDerEng werkt steevast aan het minimaliseren van haar ecologische footprint. De eerste stappen in dit proces komen tot uiting in het hergebruiken en recyclen van materialen voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit is de reden waarom VanDerEng geïnvesteerd heeft in machines waarmee een eerste steeketiket geschikt voor tuinbouwtoepassingen is geproduceerd van 100% gerecycled materiaal.

Samen voor een schoner milieu

Doet u mee in de zoektocht naar een minimaliseren van uw en onze ecologische footprint en het streven naar een schonere toekomst? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden om samen met ons gerecycled materiaal nieuwe en zelfs op uw wensen afgestemde producten te ontwikkelen.

Meer weten?

Mocht u meer willen weten over VanDerEng’s 100% gerecyclede steeketiketten voor tuibouwtoepassingen? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met Jeffrey Daalhuizen, Manager verkoopbinnendienst van VanDerEng. U kunt Jeffrey bereiken op 088 881 08 00 of via Jeffrey.Daalhuizen@vandereng.nl