Printtechnieken

Printtechnieken

Na jaren van onderzoek heeft VanDerEng de techniek van het bedrukken van de kunststof etiketten en labels geperfectioneerd. Met onze huidige printtechnieken kunnen wij u op meerdere manieren van dienst zijn. Wilt u hier informatie over neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Printtechnieken

Digitaal

Als een van de weinigen ter wereld is VanDerEng de kunst meester om folies tot meer dan één millimeter dik digitaal te bedrukken. Dit geeft ons en onze klanten een grote voorsprong op het gebied van snelheid, mogelijkheden en flexbiliteit. Naast deze unieke digitale technieken, beheerst VanDerEng nog een palet aan andere printmogelijkheden.

Soorten bedrukking

Een andere techniek welke door VanDerEng wordt gehanteerd is het Flexo printen. Hiermee worden materialen als Tyvek bijvoorbeeld door en door gekleurd. Met name onze consumptiemunten worden met nog andere technieken bedrukt. Door gebruik te maken van flatbed printers en hotfoil technieken, worden steeds verrassende en aansprekende munten en labels gecreëerd.
Door de combinatie van alle bovenstaande technieken en de verschillende materialen, komt VanDerEng steeds weer tot het perfecte label voor uw toepassing.