Coderingen

Coderingen

VanDerEng heeft zich ver gespecialiseerd op het vlak van het aanbrengen van coderingen op haar labels en etiketten. De voordelen spreken voor zich; u kunt uw producten snel en effectief in de keten traceren (en mocht het nodig zijn dat een partij wordt teruggeroepen dan is dit met de juiste traceability inrichting direct mogelijk. Hierdoor wordt snel gehandeld en aanmerkelijke faalkosten vermeden.

QRcode, Barcode, Datamatrix

Soorten codes

De verschillende coderingen die door VanDerEng kunnen worden aangebracht, zijn onder meer de gestandaardiseerde barcodes, QR codes en Datamatrix codes. Zowel in oplopende series, volledig random, als volgens uw eigen specificaties kunnen de codes aangebracht worden op elk label.

Totaaloplossing

Veelal treden wij op als hoofdaannemer in Track&Trace-projecten. Hoewel wij niet alle componenten die nodig zijn in een T&T-project zelf leveren, kennen wij wel alle relevante leveranciers. Indien VanDerEng de regie voert bent u van één ding verzekerd: u krijgt waarvoor u heeft getekend. Door een goede afstemming tussen de noodzakelijke componenten (software, printers, labels, tags, etiketteerapparatuur, scanners, readers, etc.) zullen al deze onderdelen op de juiste wijze op elkaar afgestemd worden. Daarnaast is het grote voordeel dat u slechts één aanspreekpunt heeft.