d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Polsbandjes

Het assortiment van VanDerEng voorheen Polsbandjesfabriek bestaat uit: tyvek polsbandjes, textiel polsbandjes, festivalbandjes, horeca polsbandjes, toegangsbandjes, alcoholbandjes en kinderpolsbandjes. De polsbandjes zijn uitermate geschikt voor zowel grote als kleine evenementen.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Polsbandjes van VanDerEng

Polsbandjes Online Ontwerpen

Je kunt polsbandjes nu ook volledig zelf ontwerpen en laten bedrukken met een eigen ontwerp. Hulp nodig bij het ontwerpen van je eigen munten? Wij hebben een online uitleg die alle stappen doorloopt. Mocht u er alsnog niet uitkomen kunt u ook altijd contact met ons opnemen en dan zal onze binnendienst u verder helpen.

Polsbandjes

Of het nu gaat om toegangscontrole, leeftijd controle of de herkenbaarheid van uw event, polsbandjes zijn de manier uw bezoekers snel ter herkennen en het overzicht te bewaren. Polsbandjes worden geleverd in de materialen tyvek en textiel. De bandjes zijn volledig zelf te ontwerpen en zijn verkrijgbaar in diverse thema ontwerpen.

Tyvek polsbandjes

Tyvek polsbandjes worden vaak ook wel papieren polsbandjes genoemd, omdat de stof aanvoelt als papier. Echter is het velen malen sterker dan papier en is het bestendigen tegen het weer. Tyvek polsbandjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, thema ontwerp of volledig zelf te ontwerpen.

De bandjes zijn voorzien van een hoge kwaliteit plakstrip en fraudepreventie perforatie in de sluiting. Wat er voor zorgt dat de bandjes niet onbeschadigd verwijderd kunnen worden. Dit maakt deze bandjes perfect eenmalig gebruik bij evenementen of festivals.

Textiel polsbandjes

De meest luxe polsbandjes. Textiel polsbandjes worden gemaakt van een satijnen stof, die voor langere tijd gedragen kan worden. Dit maakt ze perfect voor meerdaagse evenementen en festivals. Hiernaast geeft de satijnen stof ook een luxe uitstraling. De bandjes worden geleverd met full met colour bedrukking, die volledig zelf te ontwerpen is.

Festivalbandjes

Polsbandjes zijn een ideale manier om om je bezoekers snel te herkennen en/of te identificeren bij festivals. Zo kunnen ingezet worden als toegangscontrole, leeftijdscontrole, identificeren van personeel en de herkenbaarheid van uw event.

Festivalbandjes zijn verkrijgbaar in materialen tyvek en textiel. Tyvek polsbandjes zijn perfect voor eendaagse festivals, omdat ze door hun beveligingsstrip niet zonder beschadiging te verwijderen zijn. Moet het bandje daarentegen voor meerdere dagen mee gaan, dan adviseren we aan om voor de textiel polsbandjes te kiezen.

Horeca polsbandjes

De horeca polsbandjes zijn leverbaar in thema ontwerpen en zijn volledig zelf te ontwerpen. Dit maakt ze Breed inzetbaar voor onder meer toegangs controle, leeftijdscontrole, vip bandjes en het identificeren van personeel.

Vooral nu horecagelegenheden verantwoordelijk zijn voor het controleren van de leeftijd van uw gasten en hun toegangsbewijs, kunnen polsbandjes een ideale oplossing zijn. Zo kun je een opzicht zien of iemand boven de achttien is. Waardoor u gasten niet elke keer hoeft te vragen om hun gegevens wanneer ze naar binnen en buiten lopen. Wat rust creëert, er voor zorgt dat u minder personeel kwijt bent voor controleren en dat uw personeel zich meer kan focussen op het bedienen van klanten.

Alcoholbandjes

Alcoholbandjes, ook wel leeftijdsbandjes of nix18 bandjes genoemd, zijn een ideaal middel voor leeftijd controle. Door iedereen een keer bij binnenkomst te controleren kunt u daarna eenvoudig zien wie drank mag en wie niet. De alcoholbandjes zijn voorzien van een hoge kwaliteit plakstrip en fraudepreventie perforatie in de sluiting. Dit maakt de nix18 bandjes uitermate geschikt voor eenmalige evenementen.

Kinderpolsbandjes

De kinderpolsbandjes van Muntjesfabriek zijn ideaal voor eenmalig gebruik bij schoolreisjes of kinderfeestjes. De bandjes zijn voorzien van een schrijfvlak, die voorzien kan worden van een naam en telefoonnummer. Zo weet u zeker dat de kinderen makkelijk geholpen kunnen worden, mochten ze verdwalen op een schoolreisje.

Lanyards

Naast polsbandjes produceren wij ook Lanyards van hoge kwaliteit polyester zijde. De lanyards worden full colour en haarscherp bedrukt met uw eigen ontwerp. De sleutelkoorden zijn verkrijgbaar met normale sluiting en veiligheidssluiting.  Zo vindt u met verschillende uitvoeringen en sluiting hier altijd de perfecte lanyard.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur