Evenementen

Evenementen

De evenementensector is de meest recente markt van VanDerEng. Door het volledig geautomatiseerde productieproces, maar altijd met de hoogste menselijke kwaliteitscontrole, levert VanDerEng veel sneller dan wie ook de hoogste kwaliteit polsbanden en consumptiemunten. Zo zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot één van de belangrijkste producenten.

Concepten

Het begon met een uniek concept: de Polsbandjesfabriek. Met onze industriële mogelijkheden produceren wij polsbandjes met eigen full colour ontwerp dezelfde werkdag. En zonder start- of instelkosten. Dit concept werd doorgevoerd naar breekmunten, spuitgietmunten en startnummers.
Door als enige producent alles in eigen huis te vervaardigen, plus unieke digitale bedrukkingstechnieken, maakt VanDerEng de snelste, betrouwbaarste en meest flexibele aanbieder.

Voordelen

Door voordelig kleine aantallen toch gemakkelijk met eigen ontwerp te kunnen bestellen, waren onze webshops direct het adres voor kleinere evenementen en horeca. Gaandeweg kwamen daar ook de grotere evenementen bij. Door sneller en flexibeler te leveren dan gebruikelijk, met de hoogste kwaliteit en persoonlijke service, is VanDerEng leverancier van vele festivals, evenementlocaties, voetbalstadions, beachclubs et cetera.

Evenementen producten

Polsbanden

Polsbanden voor festivals, evenementen, toegangscontrole, leeftijdscontrole en vele andere toepassingen. Zowel in tyvek als vinyl, bedrukt in 1 kleur of in full colour voor de juiste uitstraling van uw evenement.

Consumptiemunten

Met de grootste zorg en service verzorgen wij de betaalmunten voor uw evenement. Op het gebied van vierkante breekmunten voor eenmalig gebruik of ronde spuitgietmunten die u meerdere keren kunt gebruiken.