d
d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Continurollen

Optimaliseer uw labelproductie met onze lange kunststof stroken op rol, zonder perforatie of stanzing. Kies uit Duraflex, Monotex PET en Tyvek, allen voorzien van hoge scheur-, water- en UV-bestendigheid. Leverbaar in continurollen, kunt u zelf het gewenste formaat bepalen voor efficiënt printen en snijden. Vermijd de aanschaf van grote materiaalrollen en krijg volledige flexibiliteit.

Continurollen van VanDerEng

Lange lengtes kunststof zonder perforatie of stansing. Geen labels maar stroken materiaal op rol om zelf te kunnen snijden. Afhankelijk van de toepassing leveren wij continurollen die geschikt zijn voor uw machine. U kunt zelf bepalen op welk formaat de labels worden geprint en gesneden. De aankoop van grote rollen materiaal is hierdoor overbodig.

Alle kunststof materialen uit voorraad kunnen worden omgetoverd in een continurol naar keuze. Duraflex, Monotex PET en Tyvek hebben een hoge mate van scheurbestendigheid, waterbestendigheid en UV-bestendigheid, waarvoor u zelf de lengte en de breedte bepaalt. Voor elk marktsegment en alle industrieën een oplossing.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur