d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Recycle Tokens

De recycle token ook wel recycle munt genoemd, worden allemaal geproduceerd van 100% gerecycled materiaal. Deze consumptiemunten zijn perfect om een recyclingsysteem mee op te zetten en door hun unieke uitstraling kunnen ze ook niet verward worden met uw reguliere consumptiemunten of breekmunten. Deze recycle munt zijn de milieubewuste keuze voor een evenement. De munten zijn beschikbaar in thema ontwerpen, reliëf en met enkel- of dubbelzijdige bedrukking.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Consumptiemunten
Consumptiemunten

Recycle tokens van VanDerEng

Vind hier de innovatieve recycle tokens, ook wel recycle munten genoemd, die stuk voor stuk vervaardigd zijn uit 100% gerecycled materiaal. Deze consumptiemunten bieden niet alleen een milieubewuste oplossing, maar zijn ook ideaal om een doeltreffend recyclingsysteem te implementeren. Dankzij hun unieke uitstraling zijn ze eenvoudig te onderscheiden van reguliere consumptiemunten of breekmunten.

Voordelen van Recycle Tokens:

  1. Duurzaamheid: Als milieuvriendelijke keuze dragen onze recycle tokens bij aan een duurzamere wereld door volledig vervaardigd te zijn uit gerecycled materiaal.
  2. Recyclingsysteem: Zet moeiteloos een effectief recyclingsysteem op met behulp van deze tokens, waarmee u als organisator een positieve bijdrage levert aan het milieu.
  3. Unieke Herkenbaarheid: Dankzij hun onderscheidende uitstraling kunnen recycle tokens niet verward worden met reguliere consumptiemunten of breekmunten, wat de efficiëntie van uw evenement bevordert.
  4. Aanpasbare Opties: Kies uit thema ontwerpen, reliëf en enkel- of dubbelzijdige bedrukking om de recycle tokens volledig aan te passen aan uw evenement en merk.

Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met onze recycle tokens. Deze milieubewuste munten zijn niet alleen een verantwoorde keuze voor uw evenement, maar bieden ook praktische voordelen voor een effectief recyclingsysteem. Bestel vandaag nog en draag bij aan een groenere toekomst!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur