Beursnieuws: VanDerEng op de Festivak 2019

Beursnieuws: VanDerEng op de Festivak 2019

Wat is Festivak 2019?

Festivak is dé vakbeurs voor grootschalige evenementen. Festivak biedt een compleet overzicht van aanbieders van producten of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van hun evenement. Verder biedt Festivak een inhoudelijk programma met actuele thema’s en cases waarbij organisatoren geïnspireerd en gemotiveerd worden. Festivak wordt georganiseerd op 6 & 7 november op in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

VANDERENG STAND NUMMER 82: WELKOM!

Welkom! VanDerEng is al 125 jaar vooraanstaand producent en expert in kunststoffen, bedrukking en identiteitsartikelen. Als het bedrijf achter o.a. www.muntjesfabriek en www.polsbandjesfabriek.nl zijn wij ook een van de grootste producenten van evenementenartikelen. Door het volledig geautomatiseerde productieproces, maar altijd met de hoogste menselijke kwaliteitscontrole, levert VanDerEng veel sneller dan wie ook de hoogste kwaliteit polsbanden en consumptiemunten. We vertellen u graag alles over onze eventoplossingen!

EEN GOEDE VOORBEREIDING…

We nodigen u graag uit om vooraf een afspraak te maken met een van onze accountmanagers. U kunt hiervoor contact op te nemen met de Commerciële Binnendienst van VanDerEng: 088 881 0800 / info@vandereng.nl. By the way: aanmelden is gratis. Tot ziens in Den Bosch!

Bekijk ook:

NIEUW: VDE STEEL® LABELS

De Europese staal- en betonbouw is één van VanDerEng’s belangrijkste markten binnen het industriële segment. Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid...

nieuws
/
21 juni 2019