Printshop

Printshop

Als geen ander heeft VanDerEng door dat niet het etiket van waarde is, maar de gegevens die er op staan. Hiervoor is de laatste jaren fors geïnvesteerd in een volwaardige Full Colour Printshop. Ons team van grafisch specialisten en DTP’ers staat hier elke dag klaar om het perfecte ontwerp te garanderen voor uw product.

Printshop

Uitstraling

Bij steeds meer van onze producten is een aansprekend ontwerp voor de klant belangrijk. Dat geldt zeker voor labels, maar ook voor polsbanden, munten en startnummers. Een fraai ontwerp draagt bij aan de uitstraling, herkenbaarheid en succes van het product. Onze specialisten denken en ontwerpen graag mee en staan garant voor professionele en verrassende ontwerpen en eindproducten.

Codering

Naast full colour ontwerpen, zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van codering. Denk hierbij aan barcodes, QR codes of Datamatrix codes voor het optimaliseren van logistieke processen. Met behulp van de nieuwste software, gecombineerd met jarenlange ervaring, verzorgen wij de perfecte codering op uw product.

Specialisten

De printshop is verantwoordelijk voor het uiteindelijke aanbrengen van de bedrukking. Onze state- of-the-art apparatuur zoals digitale printers, lasergraveermachines et cetera staan voortdurend onder hun supervisie zodat de perfecte vormgeving van begin tot eind gegarandeerd