Veelgestelde vragen

Bedrijf

Wanneer is VanDerEng geopend?

VanDerEng is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 17:30.

Waar is VanDerEng gevestigd?

VanDerEng is gevestigd op de Lijnbaan 45 te Heemskerk, gelegen aan de Noorzeekust tussen Alkmaar, Haarlem. Zie contact voor verdere details.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden van VanDerEng?

Klik hier om naar Algemene Voorwaarden te gaan.

Product

Welke materialen zijn leverbaar?

VanDerEng verwerkt voornamelijk de kunststof materialen HDPE, laser, PET, PS en Tyvek. Meer informatie kunt u vinden op onze website onder de kop materialen.

Waar zijn de prijzen te vinden?

De standaard prijzen zijn terug te vinden op onze site onder brochure. Voor maatwerkproducten kunt u een prijsofferte laten opmaken door de commerciële binnendienst.

Wat zijn de levertijden?

Voor standaard en maatwerkproducten geldt een standaard levertermijn van 10-15 werkdagen. Spoedleveringen zijn mogelijk, echter alleen in overleg. Bij eventuele complexe producties of bij nieuwe producties kan de levertermijn langer zijn dan 15 werkdagen.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

Binnen VanDerEng hanteren wij een minimale besteleenheid van 5.000 stuks per soort en per kleur. Mocht u kleinere aantallen nodig hebben dan verwijzen wij u naar de webshops van VanDerEng, waar u gereduceerde aantallen kunt bestellen.

Zijn etiketten uit voorraad leverbaar?

VanDerEng hanteert in principe geen voorraden. Voor enkele standaard artikelen is dit wel het geval. Deze zullen in geringe aantallen op voorraad liggen.

Wat is een rolwikkeling?

Klik hier voor meer informatie over de verschillende rolwikkelingen en hoe deze voor u het beste toepasbaar is.

Wat zijn de aanleverspecificaties voor digitale bestanden?

Digitale bestanden ontvangen wij het liefst in .PDF of .EPS. Wanneer deze niet aanwezig bij u kunt u ook een .JPEG bestand toesturen. Let wel dat de kwaliteit van de bedrukking dan minder scherp kan zijn.

Service

Waar kan ik een offerte aanvragen?

De commerciële afdeling kan verwijzen naar de gepubliceerde prijslijsten of een gespecificeerde offerte maken.

Hoe worden orders aangenomen?

Zowel telefonisch per mail of via internet kunnen orders worden geplaats. Alle opdrachten worden schriftelijk bevestigd.

Wat is de verwerkingstijd van een offerte en/of order?
  • VanDerEng verwerkt offerte aanvragen binnen 1 werkdag
  •  Order worden binnen 2 werkdagen bevestigd.
Wat is de status van een lopende order?

Voor de status van een lopende order kunt u contact opnemen met onze commerciële binnendienst. Bel naar 088-88 10 800 of mail naar info@vandereng.nl

Waar kan ik feedback kwijt over mijn levering?

Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze commerciële afdeling om uw verhaal aan te horen. Dit kan via e-mail of telefoon. Bel naar 088-88 10 800 of mail naarinfo@vandereng.nl