Voedingsindustrie

Voedingsindustrie

VanDerEng heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van voedselveilige labels en etiketten voor de voedingsindustrie, waarop de benodigde gegevens zoals de barcode, productiedatum, omschrijving e.d. gemakkelijk zijn aan te brengen. Tevens kunnen wij een veelheid van materialen leveren; hierdoor kunnen we bijvoorbeeld ook labels maken uit materiaal dat bestand is tegen de lage temperaturen die het vlees in de keten ondergaat.

Materialen

De materialen waarvan VanDerEng de labels voor de voedingsindustrie en de vleesverwerkende industrie produceert zijn; Tyvek, Duraflex, Monotex en Lasermateriaal. Onze medewerkers adviseren u deskundig over welk materiaal het best bij uw proces past.
De labels kunnen uiteraard door VanDerEng (full colour) worden bedrukt met een duurzame, krasvaste print. Door middel van Thermo Transfer kunnen de labels ook bij u op locatie worden bedrukt.

Track and Trace

De voedselveilige labels kunnen tevens worden voorzien van een barcode of tweedimensionale code. VanDerEng heeft veel kennis in huis op het vlak van Tracking & Tracing. De voordelen spreken voor zich; u kunt uw producten snel en effectief in de keten traceren (intern maar ook extern) en mocht het nodig zijn dat een partij wordt teruggeroepen dan is dit met de juiste traceability inrichting een fluitje van een cent. Waardoor niet alleen erg snel kan worden gehandeld maar ook aanmerkelijke faalkosten worden vermeden.