Beursnieuws: VanDerEng @ IPM 2020 in Essen!

Beursnieuws: VanDerEng @ IPM 2020 in Essen!

WAT IS IPM 2020?

IPM 2020 is een belangrijke internationale vakbeurs voor de tuinbouw. Al meer dan dertig jaar is IMP  het nummer één zakelijke platform voor besluitvormers, kopers en optieleiders. Een geweldige kans om nieuwe internationale concepten en marktkansen te ontdekken. IPM 2020 loopt van 28 tot 31 januari in Essen, Duitsland.

BEZOEK ONS OP STAND GA 29!

Welkom! VanDerEng is al meer dan 125 jaar vooraanstaand producent van en expert in labels. De tuinbouw is traditioneel de grootste afzetmarkt van VanDerEng. Wij mogen ons dan ook al jaren wereldwijd een toonaangevend producent noemen. VanDerEng voorziet zaadveredelaars, kwekerijen, tuincentra en vermeerderaars internationaal van zelfklevende en niet-zelfklevende labels en etiketten inclusief steeketiketten en sleufetiketten.

PLANTENPASPOORT EXPERT

Daarnaast wordt VanDerEng gezien als expert op het gebied van de ontwikkeling en productie van het zeer actuele nieuwe Europese plantenpaspoort. Wij kunnen u hiervoor een label, printer en software aanbieden. Wij adviseren en ondersteunen u bij het samen ontwerpen van uw eigen paspoort. We vertellen u graag alles over op onze stand!

GRATIS DAGKAARTEN!

We nodigen u graag uit om vooraf een afspraak te maken met een van onze accountmanagers.  We hebben nog een aantal gratis dagkaarten beschikbaar voor de snelle beslissers. U kunt hiervoor contact op te nemen met de Commerciële Binnendienst van VanDerEng: 088 881 0800 / info@vandereng.nl. Tot ziens in Essen!

Bekijk ook:

NIEUW: VDE STEEL® LABELS

De Europese staal- en betonbouw is één van VanDerEng’s belangrijkste markten binnen het industriële segment. Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid...

nieuws
/
21 juni 2019