100% OPLOSSINGSGERICHT

100% OPLOSSINGSGERICHT

CO-CREATIE EN INNOVATIE IN VOEDINGSINDUSTRIE
Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat je tijdens je Kerstvakantie ineens dat goede idee kreeg voor een verbeterd of totaal nieuw product. En grote kans dat je hier al wat langer op zat te broeden. De procesexperts van VanDerEng gaan graag met je in gesprek om samen jouw idee handen en voeten te geven. Wij houden van de intensieve interactie met onze klanten met als doel om samen te creëren en te innoveren! Onze agile manier van werken (in gewoon Nederlands: snel en flexibel) en onze korte communicatielijnen, stellen ons in staat om snel te beslissen en ons echt te onderscheiden door een 100% oplossingsgerichte aanpak.

Hoe wij dat doen? Aan de hand van het VanDerEng maatwerkprogramma helpen wij je bij het vinden van de juiste oplossing door de volgende vier productontwikkelingsstappen te volgen.

1. ANALYSE VAN PROCES EN EISEN
VanDerEng is al meer dan 125 jaar actief en begrijpt de bedrijfsprocessen binnen de verschillende sectoren. Vanuit jullie bedrijfsproces bespreken wij de eisen van het gewenste product. In deze eerste stap kunnen wij door onze autonome rol ook zuiver inzoomen op de functionele eisen van het product, maar ook op de omgeving waarbinnen het product een rol moet spelen.

2. TOOLS VOOR ENGINEERING
VanDerEng kan bij de productie van jullie product kiezen uit diverse productiemogelijkheden. Vaak wordt de keuze van de techniek ingegeven door de vereisten die aan het product gesteld worden. Uiteraard speelt het volume hierin ook een bepalende factor.

Voorafgaand aan de start van de definitieve productie wordt meestal eerst een testproductie opgestart waarmee gecontroleerd kan worden of het product ook echt aan alle vereisten voldoet. Hierbij kunt je denken aan kwaliteit, bedrukbaarheid, scheurbestendigheid, vochtbestendigheid, kleurvastheid, maatvoering en bovenal voedselveiligheid.

3. PRODUCT OP MAAT
Veel van onze producties hebben als doel om producten te identificeren. VanDerEng helpt jullie bij het vinden van de beste applicatieoplossing om jullie producten te identificeren. Samen bepalen we de perfecte labelvorm, het materiaal en de specifieke kenmerken, precies op maat om je te helpen jullie uitdaging aan te gaan: het optimaliseren van jullie efficiëntie, het verlagen van jullie kosten, of een combinatie van deze factoren.

4. TESTEN EN IMPLEMENTEREN
Samen met jullie testen en implementeren we al het bovenstaande zeer efficiënt binnen jullie organisatie. VanDerEng heeft geen ingewikkelde procedures nodig. Korte lijnen en eerlijk advies zorgen ervoor dat de klant altijd op een professionele manier bij VanDerEng terecht kan.

Vanuit een natuurlijke co-creatie met onze klanten blijven we – samen – groeien. Natuurlijk realiseren wij ons dat onze klanten voor ons kiezen omdat wij een goed en betaalbaar product leveren. Maar meer en meer merken wij dat ons inclusieve personeelsbeleid, onze doelstellingen rondom duurzaamheid en ons continu innovatie onderscheidende pluspunten zijn in een hechte relatie met onze klanten.

Wil je samen met ons jouw maatwerk-wensen bespreken of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Met vriendelijke groeten,

Team VanDerEng
T. +31 88 8810800
E: info@vandereng.nl

https://vandereng.nl/markten/voedingsindustrie