Nieuw: Breekmunten op rol

Nieuw: Breekmunten op rol

VanDerEng: ongekend snelle productie

VanDerEng stond aan de geboorte van de vierkante breekmunt in Nederland. Het proces van het ongekend snel en goedkoop produceren van deze munten is typisch een voorbeeld van de kracht van VanDerEng. Deze munten zijn bijzonder geschikt als eenmalige verbruiksmunten. Door het gepersonaliseerde karakter van de munten van VanDerEng, geeft u zowel uw omzet als uitstraling een enorme boost.

Breekmunten effectief betaalmiddel

De Breekmunten van VanDerEng zijn, ondanks de opkomst van de digitale betaalmiddelen op de diverse festivals en evenementen, jaar in jaar uit een echte knaller. De productie van dit effectieve betaalmiddel groeit met het jaar. Inmiddels staat de teller op ruim 46 miljoen breekmunten welke wij in 2018 voor tal van organisaties hebben geproduceerd. Logisch eigenlijk wel want de munten zijn:

  • uitstekend te personaliseren: bedrukking op voor- en achterzijde mogelijk
  • moeilijk te kopiëren: dus zeer fraudebestendig
  • goedkoop in aanschaf en snel te leveren

Breekmunten verdienen zichzelf terug

Een ander belangrijk voordeel van de inzet van breekmunten is het zogenaamde ‘redemptie-effect’. Vrijwel alle festivalbezoekers houden na afloop van het evenement een of meerdere breekmunten over. Afhankelijk van het type festival bedraagt dit 2 tot 7%! Deze munten zijn wel betaald maar kennen geen kosten! Bijkomend voordeel is dat u over deze omzet geen BTW hoeft af te dragen. In feite pure winst dus.

Nieuw: breekmunten op rol

Op veler verzoek hebben wij het programma van deze breekmunten nu ook uitgebreid met een levering op rol. De muntrollen zijn verkrijgbaar in breedtes van 8, 4 en 3,5 munten en hebben een vast aantal van 2000 strips (plus/min 5%) per rol. Elke muntenrol kent dus, afhankelijk van het aantal munten naast elkaar, 16.000, 8.000 of 7.000 munten. Standaard is de minimale bestelling 50.000 stuks, maar tegen meerprijs zijn ook lagere aantallen op rol leverbaar.

Meer weten?

Mocht u meer willen weten over VanDerEng’s breekmunten op rol? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met Jeffrey Daalhuizen, Manager verkoopbinnendienst van VanDerEng. U kunt Jeffrey bereiken op 088 881 08 00 of via Jeffrey.Daalhuizen@vandereng.nl

Bekijk ook:

NIEUW: VDE STEEL® LABELS

De Europese staal- en betonbouw is één van VanDerEng’s belangrijkste markten binnen het industriële segment. Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid...

nieuws
/
21 juni 2019


MEER 
INFORMATIE?