d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Telbakken

Ronde consumptiemunten gebruikt u het makkelijkst met onze telbakken. De munten zijn verdeeld per vakje van 10 munten. U ziet dus direct hoeveel munten er in uw telbak zitten en u geeft eenvoudig het juiste aantal uit. U kunt kiezen uit een telbak voor 500 munten of 1.000 munten. Deze producten zijn uitermate geschikt voor onze ronde consumptiemunten.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Telbakken
Telbakken

Telbakken van VanDerEng

Optimaliseer het gebruik van onze ronde consumptiemunten met onze handige telbakken. De munten zijn overzichtelijk verdeeld in vakjes van 10, waardoor u direct het aantal munten in uw telbak kunt zien. Op deze manier kunt u moeiteloos het juiste aantal munten uitgeven. Kies uit telbakken voor 500 of 1.000 munten, beide ideaal afgestemd op onze ronde consumptiemunten.

Voordelen van Telbakken:

  1. Efficiënt Tellen: Dankzij de georganiseerde vakjes van 10 munten per stuk in de telbakken, verloopt het tellen snel en nauwkeurig, waardoor u efficiënter kunt werken.
  2. Direct Overzicht: Het transparante ontwerp van de telbakken biedt direct zicht op het aantal munten, waardoor u altijd op de hoogte bent van uw voorraad en snel kunt bijvullen indien nodig.
  3. Eenvoudige Uitgifte: Door het gestructureerde ontwerp van de telbakken kunt u gemakkelijk het juiste aantal munten uitgeven, waardoor uw transacties soepel verlopen.
  4. Afgestemd op Ronde Consumptiemunten: Specifiek ontworpen voor onze ronde consumptiemunten, zorgen de telbakken voor een naadloze integratie en optimaal gebruiksgemak.

Ontdek de voordelen van onze telbakken en optimaliseer het beheer van uw ronde consumptiemunten. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van georganiseerd tellen en uitgeven op uw evenement!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur