d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Ronde Consumptiemunten

De ronde consumptiemunten vervaardigen wij volgens een speciaal spuitgietproces. Deze hoge kwaliteit garandeert een scherp resultaat en zeer lange levensduur van de munt. U kunt de ronde consumptiemunten hierdoor meerjaarsgebruiken. Het voorzien van een reliëf of een full colour bedrukking zorgen voor een unieke munt, die een meerwaarde is voor uw spaaractie, feest of festival.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Ronde Consumptiemunten van VanDerEng

Betreed de wereld van hoogwaardige ronde consumptiemunten, ambachtelijk vervaardigd met behulp van een gespecialiseerd spuitgietproces. Dit proces staat garant voor een scherp resultaat en een buitengewoon lange levensduur van de munten, waardoor herhaald gebruik over meerdere jaren mogelijk is.

Voordelen van Ronde Consumptiemunten:

  1. Duurzaamheid: Dankzij het speciale spuitgietproces zijn onze ronde consumptiemunten buitengewoon duurzaam, waardoor ze bestand zijn tegen intensief gebruik over meerdere jaren.
  2. Veelzijdigheid: Gebruik de ronde consumptiemunten voor diverse toepassingen, zoals spaaracties, feesten of festivals, en geniet van hun flexibiliteit en brede inzetbaarheid.
  3. Uniek Ontwerp: Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw munten met reliëf of een full colour bedrukking. Creëer zo een unieke munt die een meerwaarde biedt aan uw evenement of spaaractie.
  4. Langdurig Gebruik: Door de hoge kwaliteit van het materiaal en het vakmanschap kunnen onze ronde consumptiemunten keer op keer worden ingezet, wat kostenefficiënt en milieuvriendelijk is.

Kies voor duurzaamheid, veelzijdigheid en een uniek ontwerp met onze ronde consumptiemunten. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige munten voor uw spaaracties, feesten of festivals!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur