d
Fast delivery times, fastest in all of Europe!
Direct from the factory, everything from our own production
to design yourself, through our online tool
Pay afterwards with Billink

Ball pit balls

De zusteronderneming van VanDerEng , Combiplay, is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige en veilige ballenbakballen, ideaal voor kinderdagverblijven, indoor speelparken en evenementen.

Ontdek Hoogwaardige Ballenbakballen van Combiplay

Van der Eng produceert samen met zusteronderneming CombiPlay ballenbakballen op een eigen moulding machine, de enige in Nederland. Combiplay streeft naar de hoogste kwaliteit ballenbakballen voor de beste prijs. Deze ballen worden gebruikt in de leisure branche, zoals binnenspeeltuinen, horecagelegenheden en jumpcentra. Daarnaast worden de ballenbakballen ook ingezet in andere industrieën, zoals scheepsbouw (ballenbakballen houden boten drijvend bij eventueel lekkages), visserij (ballenbakballen op een meer met vissen verminderen waterverdamping en zorgen dat bij het verwarmen van het water het water warm blijft en dus minder stookkosten zijn), kinderdagverblijven (het spelen met ballenbakballen zorgt voor ontwikkeling van de motorische vaardigheden van een kind), de speelgoedbranche en evenementen sector. De ballenbakballen zijn zelfs perfect voor een grap met een vriend of collega of voor een feest voor je kindje.

 

Je kan de ballen kopen in meerdere kleuren en diverse diameters. 60, 70 of 80 millimeter. De ballen zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook verkoopt Combiplay mix van keuren en aanverwante producten, zoals speciaal schoonmaakmiddel om de ballen te reinigen. De ballen in speciale dozen verkocht waar exact 500 ballen inpassen.

6
Kopie van Ontwerp zonder titel

Combiplay zorgt voor de beste kwaliteit ballen tegen de beste prijs. Een groot deel van de ballen wordt in Nederland geproduceerd (in de fabriek van VanDerEng) en de rest in samenwerking met partners in het buitenland. Duurzaamheid is een belangrijke pijler van Combiplay; ze produceert met groene energie en hanteren een zero waste policy waarbij al het restmateriaal hergebruikt wordt. Bovendien kunnen de ballen retour gestuurd worden voor recycling. De ballen zijn in bulk te kopen voor een nog betere prijs. Naast kwaliteit en prijs is ook de service van Combiplay een reden om voor hen te kiezen. Je kunt ballenbakballen kopen, maar ook huren voor tijdelijk gebruik zoals een feestje of een grap.

 

Naast ballenbakballen verkoopt Combiplay ook bordspelaccessoires, zoals pionnen voor spellen zoals mens-erger-je-niet, zandlopers, huisjes en hotels voor Monopoly, papieren geld en andere gerelateerde producten. Deze producten zijn hoogwaardig vervaardigd, ruim op voorraad en worden snel verzonden. Ze zijn ideaal voor speelgoedwinkels, warenhuizen, scholen en spelletjesfanaten.

VanDerEng zorgt bij evenementen voor ideale identificatie met haar hoogwaardige polsbandjes en circulair geproduceerd fullcolour breekmunten en festivalmunten. Maar de slagroom op de taart, de kers in de appelmoes zijn de ballenbakballen van Combiplay. Deze kun je naast kopen, ook huren!  

Information/customized quote

Receive more information or a tailor-made quote that perfectly suits your needs. No standard packages, only personalized solutions and software information.

Complete the form below and receive more information or a customized quote. We will contact you directly. 

Speed?

Contact us

Complete the form and receive a customized quote