NIEUW: Vandereng Introduceert Corona Polsbandjes

NIEUW: Vandereng Introduceert Corona Polsbandjes

Corona Polsband

VanDerEng, specialist in de productie van consumptiemunten en polsbanden voor de horeca en evenementenindustrie, introduceert de  Corona polsbandjes. Hiermee speelt VanDerEng in op de vraag van klanten uit één van haar belangrijkste afzetmarkten: de evenementenbranche. Deze speciale polsbandjes zijn ontwikkeld om gezinnen of groepen bezoekers gemakkelijk op afstand te kunnen identificeren. Met name voor de horeca en attractieparken is deze Corona polsband een instrument om de handhaving van de geldende omgangsvormen mogelijk te maken.

Prints en tijdblokken

De horeca mag dan wel weer bezoekers ontvangen, de wijze waarop deze met elkaar om dienen te gaan, is duidelijk gereguleerd. Om deze regels te kunnen handhaven hebben veel horeca-instellingen tijdblokken ingesteld. Om hun gasten gemakkelijk te koppelen aan het betreffende tijdblok heeft VanDerEng de zogenaamde Corona polsbandjes ontwikkeld. De kern van de oplossing zit ‘m in de op grote afstand herkenbare prints welke corresponderen met het betreffende tijdblok.

Nummering en Naamgeving

Binnen de attractieparken speelt een zelfde problematiek. Ook daar is vereist dat de bezoekers voldoende afstand tot elkaar bewaren. Alleen gezinnen of personen binnen één huishouding mogen dicht bij elkaar zijn. Om de bezoekersgroepen gemakkelijk te onderscheiden, bieden de eerder genoemde prints een absoluut voordeel. Gekoppeld aan een opvolgende nummering kunnen attractieparken met de Corona polsbandjes eenvoudig de handhaving van de richtlijnen voor zeer grote aantallen bezoekers realiseren. Desgewenst

Eenvoudig bestellen

De Corona polsbandjes zijn eenvoudig online te bestellen via de volgende link: www.polsbandjesfabriek.nl/coronabandje. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de  Commerciële Binnendienst van VanDerEng via 088-8810800 / info@vandereng.nl.