NIEUW: VANDERENG INTRODUCEERT CORONA POLSBANDJES

NIEUW: VANDERENG INTRODUCEERT CORONA POLSBANDJES

VanDerEng, specialist in de productie van consumptiemunten en polsbanden voor de horeca en evenementenindustrie, introduceert het Corona polsbandje. Hiermee speelt VanDerEng in op de actuele vraag van klanten uit een van haar belangrijkste afzetmarkten: de horeca en evenementenbranche.

KRACHTEN BUNDELEN
Bij de Polsbandjesfabriek weten wij maar al te goed dat het de sector niet makkelijk gemaakt wordt. Na initiatief van horecaondernemingen in Breda en Alkmaar biedt de Polsbandjesfabriek graag haar expertise aan om de horeca te kunnen ondersteunen. De Corona polsbandjes van VanDerEng zijn speciaal ontwikkeld om groepen bezoekers gemakkelijk op afstand te kunnen identificeren. Met name voor de horeca en evenementenorganisaties is deze opvallende polsband een instrument om alle partijen te helpen de handhaving van de geldende omgangsvormen mogelijk te maken. Een mooi voorbeeld van hoe we samen de krachten kunnen bundelen.

BANDJE VOOR GELDIGE QR-CODE
Zoals in de media is gemeld, kunnen belangstellenden in sommige steden met een geldige QR-code bij een centrale controlepost een polsbandje of stempel ophalen en daarmee de kroegen in. Volgens die steden leidt dit tot een simpeler controleproces. Meer steden lijken het voorbeeld over te willen nemen. Het Corona polsbandje biedt de ondernemer ook verschillende mogelijkheden.

EENVOUDIG BESTELLEN
De groepspolsbandjes zijn eenvoudig online te bestellen via de volgende link: www.polsbandjesfabriek.nl/tyvek-polsbandjes/coronabandjes

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Commerciële Binnendienst van VanDerEng via 088 – 8810 800 / info@vandereng.nl