Zelfklevende Materialen: een Volwassen Productgroep

Zelfklevende Materialen: een Volwassen Productgroep

Maatwerkleverancier

VanDerEng staat bekend als een gespecialiseerde maatwerkleveranciers op het vlak van steeketiketten, sleufetiketten en labels. Daarnaast verkopen wij professionele Thermal Transfer printers, software en printlinten.

Volledige productidentificatie

Naast de bovengenoemde producten leveren wij ook al jaren zelfklevende materialen. In alle eerlijkheid meer als service naar onze klanten dan dat wij dit actief verkochten.

Wij krijgen echter meer en meer de vraag of wij het volledige assortiment van labels, etiketten, printers, printlinten voor onze klanten willen verzorgen. In de praktijk betekent dit in feite dat wij  de volledige productidentificatie van alle producten verzorgen. Een samenwerking die wij graag op ons nemen omdat het voor de meeste van onze relaties betekent dat alle  labels en etiketten zo worden ontworpen dat zij functioneel optimaal presteren. Qua materiaal maar ook qua formaat.
Daarnaast brengt dit niet zelden een aantrekkelijk prijsvoordeel mee. Door deze ontwikkeling zien wij  ook een toenemende vraag naar zelfklevende materialen ontstaan.

Om die reden én het feit dat wij deze producten geheel in eigen beheer kunnen produceren hebben wij gemeend de zelfklevende etiketten als zelfstandige productlijn in ons assortiment  op te nemen.

Basisassortiment en advies

Wij starten met een basisassortiment aan voorraadartikelen: 100x100mm, 100x50mm en 100x150mm. Het materiaal is een Vellum met een permanente belijming (papieren toplaag, ideaal als verzendlabel). Uiteraard kunnen wij ook maatwerketiketten snel en tegen een zeer aantrekkelijke prijs leveren. Afhankelijk van uw productieproces en de toepassing zijn wij in staat om u te adviseren welk materiaal het meest geschikt is. Denk hierbij aan een PE of PP (kunststof toplaag, vochtbestendig). Uw account manager komt graag bij u langs om dit samen te bekijken. In de meeste gevallen levert dit een besparing op.

Meer weten?

Binnenkort nemen we graag even contact met u op om te inventariseren welke zelfklevende etiketten u momenteel gebruikt. Mocht u hier niet op willen wachten en meer willen weten? Neem dan ofwel contact op met uw accountmanager ofwel of met de Commerciële Binnendienst van VanDerEng: 088 881 0800 / info@vandereng.nl

Bekijk ook:

NIEUW: VDE STEEL® LABELS

De Europese staal- en betonbouw is één van VanDerEng’s belangrijkste markten binnen het industriële segment. Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid...

nieuws
/
21 juni 2019


MEER 
INFORMATIE?