ALS HET STRAKS WEER KAN… NOG EVEN VOLHOUDEN!

ALS HET STRAKS WEER KAN… NOG EVEN VOLHOUDEN!

We dromen er allemaal van dat de regels straks weer wat worden versoepeld, maar voorlopig moeten we nog even volhouden. We volgen de diverse field labs en testevenementen op de voet en hopen dat het vaccinatieprogramma zich naar de zomer toe voortvarend zal ontwikkelen.

Een ding is zeker, de mondkapjes zullen het straatbeeld voorlopig nog wel even blijven bepalen. En niet alleen op straat, maar ook in de retail zoals bij de kapper en in supermarkten, in openbare ruimtes zoals op scholen en kantoren, maar ook in de landbouw en industrie op allerlei productielocaties waar men dicht bij elkaar hun werkzaamheden uitvoeren worden mondkapjes maar ook gelaatsmaskers intensief gebruikt.

Omdat we nu vaker en langer achter elkaar mondkapjes dragen, wordt er steeds meer op ‘draagcomfort’ gelet. VanDerEng bracht vorig jaar al zelfontwikkelde oorbeschermers en gelaatsmaskers op de markt. Door gebruik te maken van de ‘EarSaver’ oorbeschermer wordt pijnlijke druk en huidirritatie achter en rond de oren voorkomen, juist wanneer mondkapjes langer – soms een paar uur achter elkaar – worden gedragen, bijvoorbeeld door kappers en personeel in supermarkten en verzorgingstehuizen. VanDerEng hoopt hiermee een bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan het comfortabel en veilig dragen van beschermingsmiddelen tegen Covid-19.

Wilt u uw medewerkers een hart onder de riem steken met oorbeschermers en/of gelaatsmaskers in uw huisstijlkleuren? Bestel dan direct in onze webshop of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Met vriendelijke groeten,

Team VanDerEng
T. +31 88 8810800
E: info@vandereng.nl