Beursnieuws: VanDerEng @ Spielwarenmesse 2020 in Nürnberg!

Beursnieuws: VanDerEng @ Spielwarenmesse 2020 in Nürnberg!

WAT IS SPIELWARENMESSE 2020?

Spielwarenmesse 2020 is het belangrijkste ontmoetingspunt voor de speelgoedindustrie. Als het grootste en belangrijkste evenement van het jaar, brengt de speelgoedbeurs in Nürnberg alle internationale besluitvormers samen. Bekende merken, trendy startups, kopers voor grote ketens, onafhankelijke retailers en een groot aantal mediavertegenwoordigers maken van de Spielwarenmesse een uniek evenement voor alle spelers in de speelgoed- en spellenmarkt. Spielwarenmesse 2020 loopt van 29 januari tot 2 februari in Nürnberg, Duitsland.

UNIEK UNIVERSEEL MATRIJSCONCEPT!

Vanuit onze doelstelling om het milieu optimaal te sparen zijn wij enige jaren geleden gestart met verwerking van ons stansafval naar basismateriaal voor spuitgiet toepassingen. Spuitgieten houdt in feite in dat verwarmd vloeibaar kunststof onder hoge druk in een mal of matrijs wordt gespoten. Met als resultaat een product in vrijwel elke denkbare vorm.

Ons succes wordt vooral verklaard door een uniek universeel matrijsconcept. Binnen dit concept is per ontwerp slechts de bouw van de vormdelen, gecombineerd met de uitstoterpenset noodzakelijk. Hierdoor, kunnen wij een kostenbesparing realiseren van rond de 60% t.o.v. de bouw van een traditionele matrijs. Dit zorgt voor een ongekend lage prijsstelling waar zelfs de Aziatische markt niet tegenop kan.

Gecombineerd met moderne en volautomatische spuitgietmachines betekent dit een zeer competitieve productiecapaciteit. Het feit dat wij onze matrijzen geheel zelfstandig in onze gereedschapsmakerij kunnen bouwen, geeft ons flexibiliteit en snelheid. Daarnaast stelt onze lichtlaserapparatuur ons in staat om zeer fijnmazige ontwerpen in de vormplaten aan te brengen. Niet voor niets besteden steeds meer Europese spelproducenten hun opdrachten bij ons uit.

BEZOEK ONS OP STAND C-08 IN HAL10.0!

We nodigen u graag uit om vooraf een afspraak te maken met een van onze accountmanagers. Bezoek onze stand of neem contact op met de Commerciële Binnendienst van VanDerEng: 088 881 0800 / info@vandereng.nl. Tot ziens in Nürnberg!

Bekijk ook:

100% OPLOSSINGSGERICHT

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat je tijdens je Kerstvakantie ineens dat goede idee kreeg voor een verbeterd of totaal nieuw product. En grote kans dat je hier al wat langer op zat te...

Nieuws2
/
25 januari 2022