NOOIT MEER PIJNLIJKE OREN DANKZIJ DE ‘EARSAVER’ OORBESCHERMER

NOOIT MEER PIJNLIJKE OREN DANKZIJ DE ‘EARSAVER’ OORBESCHERMER

OREN BESCHERMD BIJ DRAGEN MONDKAPJES

VanDerEng introduceert de ‘EarSaver’ oorbeschermer voor niet medische toepassingen. Door gebruik te maken van de ‘EarSaver’ oorbeschermer wordt pijnlijke druk en huidirritatie achter en rond de oren voorkomen. In navolging van de introductie van het niet-medisch gelaatsmasker en de groepspolsbandjes eerder dit jaar hoopt VanDerEng hiermee een bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan het comfortabel en veilig dragen van beschermingsmiddelen tegen Covid-19.

OVERAL TE GEBRUIKEN

De ‘EarSaver’ oorbeschermer is ideaal voor gebruik in situaties waarbij men wordt verzocht of verplicht langdurig of afwisselend een mondkapje te dragen. Bijvoorbeeld bij gebruik in verpleeg- en verzorgingstehuizen, op scholen en kantoren, in de horeca en hotels, in de detailhandel zoals bij supermarkten, kapperszaken en andere winkels, in musea en theaters, in agrarische productie- en voedselverwerkende bedrijven, in openbaar vervoer en taxi’s, en in openbare orde toezicht en handhaving.

PAST ALTIJD EN IEDEREEN

Zoals gezegd, kan door gebruik te maken van de ‘EarSaver’ oorbeschermer worden voorkomen dat er pijnlijke druk en huidirritatie achter en rond de oren ontstaat. De ‘EarSaver’ is op verschillende plaatsen op het achterhoofd te dragen. Omdat er zowel aan de rechter- als linkerkant een drietal stelmogelijkheden zijn, past het altijd en is de ‘EarSaver’ oorbeschermer dus voor iedereen geschikt.

EENVOUDIG BESTELLEN

De ‘EarSaver’ oorbeschermer is beschikbaar in diverse kleuren en eenvoudig online te betellen via de volgende link: www.polsbandjesfabriek.nl/gelaatsmasker.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Commerciële Binnendienst van VanDerEng via 088 – 8810 800 / info@vandereng.nl.