Nieuwe webshops online!

Nieuwe webshops online!

openingsactievanderengsite

Met trots presenteren wij u onze nieuwe webshop!

Om klanten nog beter van dienst te zijn heeft VanDerEng de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe online omgeving, Wij zijn super blij met het resultaat en willen dit graag met u delen. Hieronder zijn de belangrijkste vernieuwingen voor u op een rijtje gezet.

Tot ziens in de VANDERENGFABRIEK.NL!

dak

Alles onder één dak

Vanaf nu communiceren wij vanuit de VANDERENGFABRIEK.NL. U komt binnen via onze universele homepage en navigeert u met een simpele klik naar onze vertrouwde producten. Met de gedeelde winkelmand switcht u eenvoudig tussen onze verschillende ‘winkeltjes’, zonder dat u onze shop hoeft te verlaten.

Geheel nieuw responsive design

Ons gehele online uitstraling is flink op de schop genomen. Zo hebben wij onze bestaande VanDerEng huisstijlkleuren donkerblauw en oranje over alle webshops doorgevoerd. Tevens is onze nieuwe fabriek geheel mobielvriendelijk geworden zodat u de benodigde artikelen simpelweg via uw smartphone of tablet kunt bestellen..

designv2
chat

Chat functie

Wij laten u graag kennismaken met ons virtuele collega’s Eva en Derk. Om nog directer met onze klanten te communiceren lanceren wij namelijk onze eigen chatdienst. Eva en Derk hebben de taak op zich genomen om deze chatfunctie te beheren. Zij heten u van harte welkom en staan u graag te woord.