NIEUW: VanDerEng introduceert groepspolsbandjes

NIEUW: VanDerEng introduceert groepspolsbandjes

Groepspolsbandjes

VanDerEng, specialist in de productie van consumptiemunten en polsbanden voor de horeca en evenementenindustrie, introduceert de groepspolsbandjes. Hiermee speelt VanDerEng in op de vraag van klanten uit een van haar belangrijkste afzetmarkten: de evenementenbranche. Deze speciale polsbandjes zijn ontwikkeld om gezinnen of groepen bezoekers gemakkelijk op afstand te kunnen identificeren. Met name voor de horeca en attractieparken is deze opvallende groepspolsband een instrument om de handhaving van de geldende omgangsvormen mogelijk te maken.

Prints en tijdblokken

De horeca mag dan wel weer bezoekers ontvangen, de wijze waarop deze met elkaar om dienen te gaan, is duidelijk gereguleerd. Om deze regels te kunnen handhaven hebben veel horeca-instellingen tijdblokken ingesteld. Om hun gasten gemakkelijk te koppelen aan het betreffende tijdblok heeft VanDerEng deze groepspolsbandjes ontwikkeld. De kern van de oplossing zit ‘m in de op grote afstand opvallende en herkenbare prints welke corresponderen met het betreffende tijdblok.

Nummering en naamgeving

Binnen de attractieparken speelt eenzelfde problematiek. Ook daar is vereist dat de bezoekers voldoende afstand tot elkaar bewaren. Alleen gezinnen of personen binnen één huishouding mogen dicht bij elkaar zijn. Om de bezoekersgroepen gemakkelijk te onderscheiden, bieden de eerdergenoemde prints een absoluut voordeel. Gekoppeld aan een opvolgende nummering kunnen attractieparken met de groepspolsbandjes eenvoudig de handhaving van de richtlijnen voor zeer grote aantallen bezoekers realiseren. Desgewenst kunnen de groepspolsbandjes ook van een persoonlijke naamgeving worden voorzien.

Eenvoudig bestellen

De groepspolsbandjes zijn eenvoudig online te bestellen via de volgende link: https://www.polsbandjesfabriek.nl/groepsbandjes
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Commerciële Binnendienst van VanDerEng via 088 – 8810 800 / info@vandereng.nl.