d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Strip Steeketiketten

Strip steeketiketten zijn onze losse steeketiketten. De Strip Steeketiketten in de volksmond ook wel steekpijltjes genoemd, worden gemaakt uit Polystyreen (P.S.). De Strip steeketiketten zijn door hun vorm erg stijf en ideaal in gebruik om gewassen aan te duiden.

Strip Steeketiketten van VanDerEng:

Ontdek onze hoogwaardige Strip Steeketiketten, ook bekend als steekpijlen, gemaakt van duurzaam Polystyreen (PS). Deze steeketiketten zijn stijf van vorm, waardoor ze perfect zijn om te labelen met een viltstift en uw gewassen te markeren. Ideaal voor gebruik in de tuinbouw, met name bij veredelaars en jonge plantenkwekers.

 

Maatwerk en Variatie voor Elk Label

Zoekt u een specifieke maatvoering? Bij VanDerEng bieden we een breed scala aan Strip Steeketiketten, waardoor vrijwel elk label voor uw productieproces mogelijk is. Als uw gewenste afmeting niet standaard beschikbaar is, kunnen we het voor u produceren.

 

Op Maat Gemaakte Etiketten

Heeft u specifieke eisen voor uw steeketiketten? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Ons team staat klaar om u te helpen bij het ontwikkelen van aangepaste etiketten die volledig voldoen aan uw wensen en behoeften.

 

Bestel Nu en Optimaliseer uw Plantidentificatie

Kies voor nauwkeurige plantidentificatie met onze Strip Steeketiketten van VanDerEng. Bestel vandaag nog en verbeter uw productieproces met onze hoogwaardige etiketten!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur