Even voorstellen: Sander van Der Zeijden

Even voorstellen: Sander van Der Zeijden

Nieuwe sales manager: Sander van der Zeijden

Per 1 mei is Sander van der Zeijden bij ons in dienst als sales manager. Sander heeft erg veel ervaring in de verkoop van zelfklevende materialen. Hoewel VanDerEng de zelfklevende labels altijd al als serviceartikel leverde, zal Sander het zelfklevende materiaal upgraden naar een volwaardig productportfolio. Hij geeft leiding aan de buitendienst en vormt, samen met Peter du Crocq, Klaas Brouwer en Jeffrey Daalhuizen (manager Commerciële Binnendienst) het sales management team van VanDerEng. We heten Sander van harte welkom!

Even voorstellen

“Mijn naam is Sander van der Zeijden, ik woon in Almere. Ik ben getrouwd met Larissa en samen hebben wij een zoontje van 5 jaar oud. Wij zijn op dit moment in blijde verwachting van ons tweede kindje. Tijdens mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij I.C.S. in Diemen. In 2006 heb ik de overstap gemaakt naar Cikam in Almere Haven. Cikam was van oorsprong een handelsmaatschappij op gebied van het coderen en identificeren van producten. Hier ben ik bij de binnendienst begonnen en van daaruit doorgegroeid naar de functie van accountmanager. Gedurende de jaren heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen richting een leidinggevende functie. Nadat ik in 2016 als coördinator van de binnendienst ben aangesteld, kon ik in 2017 de afdeling als hoofd aansturen, waarna ik in 2018 de stap naar sales manager heb kunnen maken. Gedurende deze jaren bij Cikam heb ik veelvuldig en goed contact gehad met VanDerEng.

Overstap

In juli 2018 heeft Weber Marking Systems de divisie etiketteren en coderen van Cikam B.V. overgenomen en ben ik acht maanden verantwoordelijk geweest voor o.a. het aanbrengen van structuur binnen deze nieuwe organisatie. Ook gedurende deze periode heb ik in contact gestaan met Jeffrey over de producten die wij bij VanDerEng af namen. Mede door de prettige samenwerking in al die jaren, ben ik in februari ingegaan op een uitnodiging van Jeffrey en Ernst. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een overstap.

Motto

Mijn motto is: verliezers hebben een excuus en winnaars een plan! Het plan wat we graag samen uit willen voeren is om een gestructureerde- en professionele salesgerichte organisatie te worden. Hierin is een ieder binnen de organisatie belangrijk en alleen samen kunnen we dit bereiken. Dit zal enige tijd vergen en veranderingen met zich mee brengen. Veranderingen bieden kansen!

Kennismaken

De afgelopen weken heb ik al een aantal relaties bezocht. Daarnaast ben ik veel op de afdeling Verkoop Binnendienst geweest om me het systeem eigen te maken. Ik zal de komende weken gebruiken om de processen in kaart te brengen en deze gestructureerd door te voeren met als doel om onze relaties op alle aspecten rondom ofwel het identificeren van producten ofwel de verbetering van de logistieke efficiency nog beter van dienst te kunnen zijn. Ik kijk er naar uit!

Vragen voor Sander?

Heeft u vragen voor Sander en/of wilt u een afspraak met hem maken dan kunt u hem bereiken op op 088 881 08 00 / 0617 338 872 of via Sander.vanderZeijden@vandereng.nl

Bekijk ook:

NIEUW: VDE STEEL® LABELS

De Europese staal- en betonbouw is één van VanDerEng’s belangrijkste markten binnen het industriële segment. Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid...

nieuws
/
21 juni 2019


MEER 
INFORMATIE?